top of page

PRESS

Colors of Maria Tanase, turneu national in 10 orase

Roots Revival Romania aprinde spiritul Mariei in noi culori, cu un turneu de muzica improvizata in 10 orase. Proiectul muzical reuneste artisti din 7 tari intr-un melanj unic de culturi si interpretari, inspirat de Maria Tanase. Pe scena Roots Revival, folclorul romanesc devine unul universal, iar cantecul Mariei o limba pe care o putem intelege cu totii. Sunetul pur.

Roots Revival Romania este un proiect care a plecat de la ideea rădăcinilor comune ale diferitelor culturi. Opt muzicieni uniţi prin pasiune pentru muzică, experiment, improvizaţie au demonstrat că diferenţele dintre noi sunt iluzorii şi că inimile noastre bat la unison.

Cele doua Marii

A venit toamna, s-a redeschis stagiunea la Teatrul National Timisoara. Pe langa asta, producatori de evenimente de aici sau din tara, isi aduc spectacolele si pe la noi. Rezultatul? O oferta culturala atat de bogata incat, uneori, ma vad nevoita sa inchid ochii deliberat, sa nu mai citesc sectiunile din presa care anunta cate un spectacol.

Turneu naţional în 10 oraşe - Roots Revival Romania - Colors of Maria, 2014

Roots Revival Romania aprinde spiritul Mariei Tănase în noi culori, cu un turneu de muzică improvizată în 10 oraşe. Proiectul muzical reuneşte artişti din 7 ţări într-un melanj unic de culturi şi interpretări, inspirat de Maria Tănase. Pe scena Roots Revival, folclorul românesc devine unul universal, iar cântecul Mariei Tănase o limbă pe care o putem înţelege cu toţii. Sunetul pur.

Please reload

bottom of page